Ledningsgrupp Kostverksamhet
Unikt branschspecifikt program för kostverksamhetens ledningsgrupp
Ett strategiskt samlande upplägg som förstärker och förenar ledningsgruppen. Underlättar förståelse och tydliggör förankring av mål, visioner och värdegrunder inom verksamheten.
Samla, utforska och förstärk olika perspektiv, kompetenser och tillgångar för ökat delat ansvar och befogenhet inom lednings- och arbetsgruppen.
Det här är för er som vill tydliggöra, utveckla och förbättra kosverksamheten. Som vill arbeta strategiskt med att höja yrkesstolthet, samsyn och värdegrund bland medarbetarna. Ett hållbart sätt för att öka effektivitet och kvalitét.
Omdömen från våra tidiagare insatser inom kostverksamhet

Omdöme
”Chefshandledningen online har haft ett relevant innehåll, hämtat från vår arbetsvardag där vi med glädje och allvar har dryftat stort och smått inom vårt yrkesområde. Onlineträffarna har speglat andra och nya perspektiv på gemensamma frågor oavsett var vi befinner oss fysiskt.”
Omdöme
”Under träffarna har vi skapat ett värdefullt yrkesnätverk , fått större trygghet som ledare och gemensamt hittat lösningar på aktuella frågor och funderingar som vi möter i vardagen. En bra bredd på ämnen och en verksam struktur som vi jobbat genom.”

Omdöme
”Handledarna har öppnat upp för gemensam reflektion över frågor i nuläget och det är bra att vi har tillgång till inspelade repriser av alla onlinemöten så vi kan kolla vad som har sagts i varje fråga.”

Omdöme
”Vi har tagit oss mera tid till att reflektera över chefsrollen och vad som funkar på andra kostverksamheter i andra kommuner. Samtidigt som vi har sparat in både resekostnader och möteskostnader, dessutom har det fungerat bra att medverka även på andra ställen än på arbetsplatsen.”
Unika villkor som ställer specifika krav på ledning för kostverksamheten
Vi har mycket god kännedom inom offentlig kostversamhet genom gedigen kompetens och lång erfarenhet. Vi utbildar, stödjer, coachar och handleder.

Elsa Lidén
Ledar- och organisationskonsult med 30 års erfarenhet av bl a chefshandledning, konsulterfarenhet från offentlig kostverksamhet inom ledarskap- teamutveckling.
070-343 75 85

Karin Lidén
Kostchef, 40 års erfarenhet som chef inom offentlig mat, fd ordf och styrelseledamot i Kost och Näring.
070-553 48 44